Skolekoncert

BarZangBar laver en helt unik skolekoncert, kun rammerne er sat på forhånd og resten opstår på skolen, om det er en dansesang, en fortælling ellers skolens helt egen hyldest. Eleverne er med helevejen og er tit med til at sætte rammerne for de numre der bliver skabt, om det er gennem emner, bevægelser, lyde eller hvad de nu end mangler for at det musikalske puslespil kan gå op.

Info

Målgruppe:

1.-3. klasse, 4.-6. klasse eller 7.-10. klasse

Koncertvarighed:

45 minutter

Krav:

Vi kræver eller fylder ikke særlig meget, et strømstik er alt hvad i skal levere.

Et forbehold der er værd at overveje er at rummet for så vidt muligt skal passe til antallet af tilhører, ikke for stort – ikke for småt. Vi er mere til lille og hyggelig end storhed.

Faglighed:

BarZangBar er en improviserende vokalgruppe, et helt særligt perspektiv på “hvor enkelt” det kan være at lave musik. 3 stemmer og til tider en loopstation er alt hvad der skal til. BarZangBar kan inspirere ikke bare til hvordan man kan få brugt sin stemme men også til hvordan man selv finder på.

Det er muligt at modtage relevant undervisningsmateriale inden BarZangBar kommer og spiller koncert. På den måde kan lærer og elever forberede sig på besøget – og samtidig er der masser af god inspiration til hvordan man kan inddrage den gode koncertoplevelse i undervisningen efterfølgende.