Sangerne

Lene Nørgaard

Lene Nørgaard Christensen, uddannet som sanger på Center for Rytmisk Musik og Bevægelse (afdeling af Det Jyske Musikkonservatorium) i 1998. Hun har tidligere spillet med Jette Torp, men spiller nu i bands som Mek Pek Partyband, Beat inc. og Powersolo. Lene underviser desuden på Det Jyske Musikkonservatorium samt Move’n’Act og har siden 1997 sunget i det belgiske orkester Zap Mama. Lene er sanger i vokalensemblet Voxnorth.

Kristian Skårhøj

Kristian er kandidatuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2008 og solistuddannet i 2012. Kristian er leder og grundlægger af circlesong gruppen Songs of the Moment.  Han synger til daglig i det professionelle vokalensemble Voxnorth og hans speciale er improvisation med vokale ensembler. Læs mere om Kristian på kristianskarhoj.dk.

Morten Mosgaard

Sanger, komponist og musikpædagog uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg. Spiller og skriver musik fra så forskellige stilarter som folk, jazz, fri improvisation og børnemusik. Udover kursusvirksomheden Jævn, er Morten underviser i folk / world-music og rytmisk sang på Musikefterskolen i Humble. Hans debutalbum, “Morten Mosgaards Orkester“, blev udgivet i efteråret 2010 og landende på bloggen Jazznyt’s liste over de bedste danske jazzudgivelser i 2010.

Læs mere om Morten og hans musik på http://mortenmosgaard.dk